• írta Adminisztrátor
  • 2023. szeptember. 01. péntek
  • 33

Búcsúzik a Slam Poetry Magyarország Egyesület - 2023 ősz

Ahogy korábban már említettük, a héten elköszönünk a KlauDiótól, és sok sikert kívánunk az utánunk jövőknek.

Szeptemberben visszatértek az iskolaév végével szünetet tartók és sok új megkeresést fogadtunk, a naptár már egész évre, sőt jövőre is tele van lefoglalt programidőpontokkal.

Visszatértek hozzánk a Humán Gimnázium Intézet táncosai, ezúttal San Remoba készülődtek fellépni a próbákon, az útra egy Erzsébetváros zászlót is vittek magukkal!

A Metrum Egyesület a társasházunk gangján adott koncertet nagy sikerrel, amit szintén nálunk próbált.

Elindult bolgár táncházunk, amire még várnak érdeklődőket. A táncház minden héten csütörtök 18 óra után Tánya Kupenova-Rónai vezetésével.

Folytatódik a szépkorúak számára informatikai segítségnyújtó klubunk, a Nyugi Net, minden második héten szerda este 18-tól. (Dátumok: okt. 18., nov. 15., nov. 29., dec. 13., dec. 27). Dávid László Doki-nál lehet rá jelentkezni.

A Sirály sakk-körére alsós diákok jelentkezhetnek korlátozott számban Juhász Bélánál a 06209747447 számon. Alkalmak: minden héten hétfő és szerda 16-17:30

Az Epicentrum Egyesület programja az Improsokk, ahol improvizációs játékokat játszhattok, illetve nézhettek, minden kedd este f7 és 9 között (jelentkezés: [email protected]).

Folytatódik a Kurázsi néven indult jogi-számviteli és egyéb szervezeti szaktanácsadás is, kéthetente csütörtökön várják majd a szervezetek képviselőit 16:30 és 18 óra között. Dátumok: október 26., nov. 9., nov. 23., dec. 7.

Vasárnaponként Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében zajlik f3-as kezdettel Átváltozások címmel egy művészetterápiás, önismereti foglalkozás, Bea Kadlicskó-tól tudhatnak meg többet a novemberi kurzusról.

Október 6-án kiállítás megnyitónk is volt, Wittenberger Erzsébet festőművész képei kerültek a falainkra egy hónapig.

Az Európa Demokrácia Eszperantó nemzetközi konferenciát szervezett két napon át a KlauDióban.

A civilek sem maradtak távol, volt ősszel programja a Klaudióban az Unicefnek, a CKA-nak, az Artemisszió Alapítványnak és a Szubjektív Értékek Alapítványnak, az Alternatíva Alapítványnak.

Szeptember 22-én kitelepültünk a Civil Korzóra, október 5-én pedig a NEA tartott régiós tájékoztatót az idei pályázataikról.

Köszönjük még egyszer a lehetőséget, reméljük, találkozunk még, ha esetleg egy slam poetry workshopra keresünk helyet!

Sok sikert a következő évhez az Epicentrum Egyesületnek és a Erzsébetvárosi Civilek Szövetségének!